Güneşli Anaokulu

Vizyon: İlgi ve yeteneklerinin farkında olan, yaratıcı düşünce gücüne sahip, problem çözme becerisi kazanmış, öz güven sahibi, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven ve tüm bunların yanında en önemlisi başta ailesine, vatanına, milletine dahası tüm dünyaya yüreği sevgi ile dolu bireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz GÜNEŞLİ ANAOKULU olarak 36-72 aylık çocuklarının fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak yaparak yaşayarak öğrenme ortamı oluşturmak, çocuklara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak Vatan, millet ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, dürüst, ilkeli ve saygılı bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir DEVLET OKULUYUZ.

Başarılar: Vatanını milletini seven, sağlıklı huzurlu ve mutlu olarak mezun ettiğimiz ve üst sınıfa yerleştirdiğimiz her çocuk başarımızdır.

Saatler: 08:30 13:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://766706.meb.k12.tr

Adres - BATTALGAZİ MAH. 8006 SK. NO 2 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Tekli

Adres - BATTALGAZİ MAH. 8006 SK. NO 2 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 170 ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.